Derfor har vi suksess med annerledes turisme i Norden

Når det kommer til å skape en bedrift med suksess, er det mange forskjellige veier man kan gå, men både i Norge og internasjonalt er turisme noe mange satser på. I noen land er dette noe som godt kan by på forskjellige utfordringer, fordi det for eksempel bare er turister som besøker dem om sommeren, men fordi vi i store deler av Norden har et klima som byr på fantastisk natur og opplevelser både om sommeren og om vinteren, er dette noe som byr på uante muligheter.  

I denne artikkelen skal vi gå litt nærmere innpå hvordan vi kan la oss inspirere av hvordan for eksempel Island virkelig har optimer industrien. Når man reiser til Island har man nemlig skapt et helt naturlig forhold til det å bestille pakkereiser til Island, noe som er veldig bra for de byråene som booker dem. Mange tenker nemlig at pakkereiser er noe litt usselt, noe man egentlig kan klare bedre selv. Men når det kommer til akkurat Island, er klimaet og naturen så vill at de fleste ønsker å legge dette i hende på de som vet hva de driver med.  

Men hva kan vi lære av dette i Norge? Dette skal vi se litt nærmere på her. 

Hva kan norske bedrifter innenfor turisme lære av dette? 

Når det kommer til turisme er det mye vi kan lære av hvordan byråene gjør det i Island. For eksempel er det å tilby pakker som faktisk er utrolig appellerende for de som kommer hit for første gang og ikke vet helt hvor de skal begynne, noe som ikke bare betyr mer penger i kassa, men som også kan bety for eksempel færre ulykker i fjellet. Se for deg en bedrift der man som en del av pakkereisen sin kan få inkludert lån av utstyr og turklær som passer til sesongen – og eventuelt en guidet tur i fjellheimen. 

Norge har et stort potensial når det kommer til å utnytte denne muligheten enda mer, og det er ikke noen tvil om at det vil kunne skape gode og ikke minst lønnsomme samarbeider med de store selskapene som produserer turutstyr i Norge. Dette er noe som kan få norsk turisme til å bli lønnsom på et helt annet nivå enn det vi kanskje har sett hittil og med flere turister på vei til Norge igjen er det virkelig mulighet for å utnytte muligheten til å se pakkereiser i et nytt lys – akkurat som man har hatt suksess med i Island.

Lämna en kommentar