Slik skaper du oppmerksomhet rundt bedriften din

Det å starte og ikke minst drive en bedrift i 2022, ser veldig annerledes ut enn det gjorde før. I dag kreves det en mye mer etablert strategi som dekker mange flere plan enn tidligere, og dette er noe som kan være utfordrende for mange som vil starte opp. Mange velger ofte å prioritere det ene og ikke det andre, men i denne artikkelen vil du se hvordan og hvorfor de to spiller sammen på en måte som gir deg de beste forutsetningene for suksess på både kort og lang sikt. 

 

Fysiske initiativer 

Mange tenker at det primært er på nettet man driver markedsføring og branding i dag. Og selv om det er sant at flere og flere ressurser, og ikke minst folks oppmerksomhet, rettes mot nettet, betyr ikke dette at fysiske initiativer ikke er minst like viktige. Dette handler om å skape en relasjon til brandet deres, og dette gjøres på en helt annen måte når man får noe fysisk i hånda. Bestill tommestokker med firmatrykk her hvis dette er noe som frister for eksempel. 

 

Hvis dere for eksempel driver et bygge-marked, kan nemlig det å ha artikler med deres eget navn, enten det er til de ansatte eller som gaver til lojale kunder, være et stort pluss, og er noe som gjør at både ansatte og kunder føler seg spesielle. I dag kan man bestille utallige profileringsartikler på nett, og dette er en stor og viktig utvikling som gir deg som bedrift mange flere muligheter enn tidligere. 

 

Initiativer på nett 

Når dette er sagt er det selvsagt viktig å knytte dette til initiativene dere gjør på nett når det kommer til branding. Her er noen ideer til hvordan dere kan knytte dette med profileringsartikler til plattformen deres på nett: 

 

  • Dere kan ha ukentlige eller månedlige konkurranser der man for eksempel kan vinne et gavekort og en tommestokk eller annet med firmatrykk. 
  • Dere kan sende med profileringsartikler for kunder som bruker et større beløp når de handler hos dere (enten det er på nett eller i butikken deres) og markedsføre dette på nett 
  • Dere kan be folk dele når de bruker tingene deres og på den måten vinne gratis profileringsartikler 

 

Det å føle seg verdsatt som kunde er noe av det som virkelig kan gi positiv oppmerksomhet rundt bedriften din, så det å virkelig investere i initiativer som understreker dette kan være en fin strategi.